Kennismaken

Kom kennismaken met de ACV
Bent je enthousiast geworden en wil je verder kennismaken met onze club, eens meevliegen,  een proefles of  korte cursus nemen? Vul het aanmeldingsformulier in, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Kennismaken

(geen kosten aan verbonden)

Nadat we een afspraak hebben gemaakt ontmoeten we je graag op het vliegveld. Wij ontvangen je ter plekke en geven je een rondleiding over het terrein. Daarbij zullen we onze toestellen laten zien, en uitleggen hoe deze werken. Natuurlijk zijn ook je vrienden en familie van harte welkom om mee te komen.

Meevliegen

(kosten € 65,00)

Nadat we een afspraak hebben gemaakt zien we je graag op het vliegveld. Wij ontvangen je ter plekke en geven uitleg over het toestel waarop je bent ingedeeld. Vervolgens maak je met één van onze piloten een vlucht van 30 min. Na deze vlucht houden we een korte nabespreking en vervolgens krijg je een origineel luchtdoop certificaat.

“Zelf vliegen, een fantastische ervaring!”

Laurens Baardman volgde een korte cursus.

Proefles vliegen

Proefles

(kosten € 85,00)

Nadat we een afspraak hebben gemaakt zien we je graag op het vliegveld. Wij ontvangen je ter plekke en geven uitleg over het toestel waarvoor je hebt gekozen. Vervolgens maak je met één van onze instructeurs een vlucht van 30 min. Tijdens deze vlucht krijg je de mogelijkheid zelf het toestel te besturen. Na deze vlucht volgt een nabespreking en krijg je van ons een luchtdoop certificaat.

Korte cursus

(kosten € 300,00)

De korte cursus bestaat uit 4 vlieglessen bestaande uit 4x 30 min.vliegen met een instructeur. Voorafgaand aan de vlieglessen houden we een voorbespreking, en na elke vliegles een nabespreking. Nadat we een afspraak hebben gemaakt zien we je graag op het vliegveld. Wij ontvangen je ter plekke en je maakt kennis met de instructeur. Na deze kennismaking ga je met de instructeur de voorbespreking uitvoeren. Na de voorbespreking is het tijd om plaats te nemen op de bestuurdersstoel van het gekozen vliegtuig en volgt een vlucht van 30 min. Na de landing volgt een nabespreking van de vlucht en plannen we de volgende afspraak in.

Kosten lidmaatschap ACV en diversen

Lidmaatschap € 384,00 / jr ( na Juli € 192,00)
Entree eenmalig € 175,00
KNVvl lidmaatschap € 47,00 / jr

Huur vliegtuigen (incl. brandstof):
Katana € 97,00 / uur
Ximango € 105,00 / uur
Dimona € 110,00 / uur
Instructie € 20,00 / uur

Neem contact op